En Sıcak Konular

Gergin bir cilt için bunları tüketin...

22 Temmuz 2015 10:18 tsi
Gergin bir cilt için bunları tüketin... Gergin bir cilt için 5 'Hit' besin

Lor Peyniri: Süt asitleri hazmı kolaylaştırıyor ve vücuda adeta detoks yaptırıyor. Kısa sürede belirgin bir şekilde vücudunuzu toksinlerden arındırıcı etkisi bulunuyor. Aynı zamanda lor peyniri, içeriğindeki potasyum sayesinde vücuttaki fazla suyu atmaya ve cildin gergin görünmesine yardımcı oluyor.

Antep Fıstığı: Sert kabuğun içindeki yeşil yemişi adeta bir enerji deposu. İçeriğindeki çinko ve oligo element cildi korurken, aynı zamanda bağ dokusunu güçlendiriyor. Doymamış yağların atılmasına yardımcı oluyor. Böylelikle serbest radikaller ve yağ yakımına karşı vücudu hazırlamış oluyor. Ve yine içindeki B1 vitamini sayesinde karbondioksit metabolizmasını destekliyor.

Yulaf Taneleri: İçindeki biyotin sayesinde yulaf kusursuz bir güzellik kaynağı olarak biliniyor. B vitamini yağ metabolizmasını harekete geçiriyor ve cildin kendini yenilemesine yardımcı oluyor. Yoğun silisyum, bağ dokusu liflerinin görevlerini etkili bir şekilde yapmasını sağlıyor.

Kepek Pirinç: Pirinç, gergin ve sıkı bir ağ dokusu için gerçekten inanılmaz bir besin. B2 vitamini vücuttaki fazla suyu alıyor ve toksinlerin atılımını hızlandırıyor. Nikotinik asit yaşlanma belirtilerini önlüyor ve hücrelerin gençliğini korumasına yardımcı oluyor. Ayrıca pirincin içindeki selenyum, kolajen üretiminde önemli bir görev üstleniyor.


Kırmızı Biber: C vitamini öncelikle selülit oluşumunda önemli bir silah olarak karşımıza çıkıyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri de kolajen liflerini yeniden üretiyor olması. Üstelik kırmızı taze biberde bulunan C vitamini, turunçgillerdekinden çok daha fazla. Biberdeki A vitamininin ise büyüme hormonunu aktive edici etkisi bulunuyor.



Bu haber 2,939 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,446 µs