En Sıcak Konular

Güçlü bağışıklık için bunları hayatınızdan çıkarın!

9 Nisan 2014 10:16 tsi
Güçlü bağışıklık için bunları hayatınızdan çıkarın! Güçlü bir bağışıklık için 10 maddeyi hayatınızdan çıkarın

Biorezonans Uzmanı Dr. Sinan Akkurt “Bağışıklık sistemi zayıf düştüğünde, normalde hastalık oluşturmayacak en basit zararlı organizma bile ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Bu nedenle güçlü bir bağışıklık sistemi kişinin sağlığının temeli” dedi

Dr. Si­nan Ak­kurt, ba­ğı­şık­lık sis­te­mi­ni yo­ran un­sur­la­rın vü­cut­tan te­miz­len­me­si için bi­ore­zo­nans me­to­dun­dan da ya­rar­la­nı­la­bil­di­ği­ni açık­la­dı. Dr. Ak­kurt, her­kes için ge­çer­li olan, ba­ğı­şık­lık sis­te­mi­ni güç­len­dir­mek için ya­şam­dan çı­ka­rıl­ma­sı ge­re­ken 10 mad­de­yi şöy­le özet­le­di:

1.Şe­ker

Şe­ker tü­ke­ti­mi­ni ‘ne­re­dey­se hi­ç’­e in­di­re­rek vü­cu­du­nu­zun mi­ne­ral den­ge­si­ni ko­ru­ya­bi­lir, ba­ğı­şık­lık sis­te­mi­ni­zin ra­hat­sız­lık­lar­la da­ha ko­lay sa­vaş­ma­sı­nı sağ­la­ya­bi­lir­si­niz.

2.HAREKETSiZLiK

 Vü­cu­du­muz bü­tün gün te­le­viz­yon ya da bil­gi­sa­yar kar­şı­sın­da otur­mak için di­zayn edil­me­di! İs­ter ev işi ya­pın, is­ter oyun oy­na­yın, is­ter yü­rü­yüş, is­ter spor, is­ter dans. Hiç­bir gü­nü­nü­zü ha­re­ket­siz ge­çir­me­yin!

3.HAVA KiRLiLiĞi

Eli­miz­den gel­di­ğin­ce tra­fi­ğin yo­ğun ol­du­ğu şe­hir mer­kez­le­rin­den, üre­ti­min yo­ğun ol­du­ğu sa­na­yi böl­ge­le­rin­den uzak yer­ler­de otu­ra­lım. Ay­rı­ca haf­ta­son­la­rı­nı ka­pa­lı AV­M’­ler ye­ri­ne açık ha­va­da ge­çir­mek da­ha iyi bir ter­cih ola­cak­tır.

4.RADYASYON

Tamamen hayatımızdan çıkaramayız belki ama en azından telefonu kulaklıkla kullanabilir, mikrodalga fırından sonsuza dek vazgeçebiliriz. Bulaşık, çamaşır makinalarına çalışırken yaklaşmamak, saç kurutma makinasını aralıklı kullanmak, kablolu interneti tercih etmek de zor olmayabilir.

5.susuzluk

Gün­lük iki lit­re su iç­in.

6.sigara

Si­ga­ra tüm so­run­la­rı ol­du­ğu gi­bi ba­ğı­şık­lı­ğı da bo­zu­yor.

7.stres

Stres bağışıklık sistemini zayıflatan en önemli faktör.

8.yetersiz beslenme

Ge­çiş­ti­ri­len öğün­ler, fast fo­od gı­da­lar ye­ri­ne şu­nu il­ke edi­ne­lim: Ne ka­dar renk­li seb­ze, mey­ve, ne ka­dar çe­şit­li et ve ot tü­ke­tir­se­niz o ka­dar zen­gin bes­le­nir­si­niz!

9.alerjiler

 Bun­la­rı bi­ore­zo­nans me­to­duy­la öğ­re­ne­bi­lir ve te­da­vi­sin­de de yi­ne bi­ore­zo­nans me­to­dun­dan ya­rar­la­na­bi­lir­si­niz.

10. ABUR CUBUR

Ço­ğu gı­da kat­kı mad­de­le­ri içe­rir. Do­ğal ol­ma­yan tüm mad­de­ler ba­ğı­şık­lık sis­te­mi­ni yo­rar. Ye­di­ği­niz abur cu­bur­la­rın ta­dı­nın da­ma­ğı­nız­da kal­ma sü­re­si, se­bep ola­ca­ğı za­rar­la­rın ha­ya­tı­nı­za et­ki sü­re­sin­den da­ha kı­sa­dır.

SERDA KIVILCIM - BUGÜN GAZETESİ

Bu haber 1,180 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,706 µs