En Sıcak Konular

Rusya'dan GDO'yu yasaklama hazırlığı

7 Şubat 2014 10:59 tsi
Rusya'dan GDO'yu yasaklama hazırlığı Russia Today gazetesinin haberine göre bir grup Rus milletvekili, ülke genelinde GDO’lu ürünlerin sorgusuz-sualsiz, tümden yasaklanması için kanun teklifi hazırlığı içindeymiş.

Bu isabetli girişimin nasıl bir sonuç vereceği merakla bekleniyor. Macaristan'ın başardığı gibi Rusya'da yapabilecek mi zaman gösterecek...

Barış Tarımcıoğlu/Haricihaber.com

Türkiye’nin başına tebelleş olmuş bu gereksiz musibetler bizi dünyaya sırt çevirmeye zorluyor. Şu aralar gündem dışı haberler neredeyse hiç okunmuyor.

Oysa şeytan boş durmuyor.

Ekine fesat karıştırmaya devam ediyor.

Nispeten küresel cinnet sistemine biraz olsun karşı durmaya çalışanlar da asıl tehlikenin kaset-şantaj-rant üçgenlerinde değil, gdo’lu ürünler sayesinde direkt midemizde, cep telefonu ve wi-fi dalgaları sayesinde ise direkt olarak, düşünme merkezimiz olan beynimizin frontal lobunda olduğunu biliyorlar.

Konuştuklarında ise onlara kulak veren yok, oysa örneğin gidahareketi.org gibi bir stk’nın yayınları çok net ve anlaşılır. Sadece yayınları değil, uyarıları dersek daha doğru olur.

İşte bu tarz bu uyarı-haberi RussiaToday’den, bir grup Rus milletvekili, ülke genelinde gdo’lu ürünlerin sorgusuz-sualsiz, tümden yasaklanması için kanun teklifi hazırlıyormuş.

İşin komiği, Rus milletvekillerinin bu hamlesi pek çok tarım ve gıda ile ilgili Rus stk’sından destek görse de, tahıl üreticileri sendikası başkanı Arkady Zlochevsky bu yasaya karşı olduklarını, zira bu yüzden Rus çiftçisinin “teknolojiden” mahrum kalabileceğini belirtmiş.

Acaba dünya genelinde “işçi” sendikalarının hep böyle “emek düşmanı” olmaları, halkın aleyhinde çalışmalar yapmaları evrensel bir illet mi? Yoksa bu tarz bir sendika gdo lobisinden aldığı talimatla mı bu açıklamayı yapmış.

Herhalde bizim meclisin gündemine gdo’lu ürünleri yasaklamak hiç bir zaman gelmez, hele hele bu aralar.

“Başka konu mu kalmadı?” derler.

“Ülke elden gidiyor zaten” derler.

Bütün genetiğimiz şeytani firmaların tasarladığı ürünler ile fesada uğradıktan sonra ülke veya vatan veya bayrak zaten anlamını yitirecek, bu kavramların bilincine sahip nesiller zaten yetişmeyecek.

Bu haber 1,211 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,888 µs