En Sıcak Konular

GDO’lu tütün ve tiryakilik ilişkisi!

14 Haziran 2013 13:53 tsi
GDO’lu tütün ve tiryakilik ilişkisi! NaturalNews’in iddiasına göre yanmakta olan sigara alevinin amonyuma batırılmış nikotin sayesinde insanın bu tarım ilacı kalıntılarını içlerine çekmesi sonucu sigara içenler bir türlü sigara bağımlılığında kurtulamıyormuş.

Natural News'ün Colorado school of Mines üniversitesinin yayınladığı bir rapora dayandırdığı haberine göre ABD menşeili sigara tütünlerinin %90′ında GDO kalıntılarına rastlanıyor, üstelik en öldürücü türünden. Araştırmacılar daha önce hiç bir yerde rastlamadıkları böcek ilacı kalıntılarına rastlamışlar bu tütünlerde.

Sigaranın içindeki 4000 ayrı kimyasal madde olması yetmiyormuş gibi bir de dünyanın gdo devi Monsantonun en tehlikeli tarım ilacı kalıntıların sigara tütününde çıkması acaba insanları sigara konusunda bilinçlendirir mi? Habere göre bilim adamları laboratuvarda ayrıca başka bakterilerin dnalarını tütün tohumlarına enjekte ediyormuş. Bütün bunların asıl hedefi tütün yapraklarını, tütüne zarar veren böceklerden korumak olduğu iddia ediliyor.

NaturalNews'in iddiasına göre yanmakta olan sigara alevinin amonyuma batırılmış nikotin sayesinde insanın bu tarım ilacı kalıntılarını içlerine çekmesi sonucu sigara içenler bir türlü sigara bağımlılığında kurtulamıyormuş.

Organik anlamda saf tütün içenlerin hiç bir zaman sigara müptelaları gibi zavallı bir şekilde aynı marka sigaraya düşkün olmayışlarının sebebi bu olabilir belki de.

Harici Haber



Bu haber 1,542 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,714 µs