En Sıcak Konular

Cinsel gücü artırıyor

28 Ağustos 2014 11:19 tsi
Cinsel gücü artırıyor Bartın'ın Kumluca Beldesi Zafer köyü Katır Ovası Yaylası'nda manda yetiştiriciliği yapan Satılmış Furuncu ve Halil Özdemir yaptıkları yoğurtların cinsel gücü arttırdığını ve erkek çocuk sahibi olmak isteyenlerin rağbet ettiğini iddia etti.

Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Zafer köyü Katır Ovası Yaylası'nda manda yetiştiriciliği yapan Satılmış Furuncu ve Halil Özdemir devlet desteğiyle mandacılığa başladı. Uzun yıllar yaylalarda mandalarını otlattıklarını ifade eden Satılmış Furuncu ve Halil Özdemir, yayladaki otlarda afrodizyak etkisi bulunduğunu ve bu otlarla beslenen mandaların sütünden yapılan yoğurtların cinsel gücü arttırdığını söyledi.

ERKEK ÇOCUK İSTEYENLERE MANDA YOĞURDU ÖNERİYOR

Kendisinin 5 erkek çocuk sahibi olduğunu ve manda yoğurdunu erkek çocuk isteyenlere önerdiğini söyleyen Halil Özdemir, "Manda yoğurdunun özellikleri saymakla bitmez. Kaymağı da çok değerlidir. Besleyicilik açısından çok faydalıdır. Kalp sağlığı ve kalın bağırsak kanserini önlemede faydalıdır. Prostatı engellemede faydası vardır. Tabi cinsel hayata büyük katkısı var. İspatlanmış bilinen bir gerçek. Özellikle haftalık yiyenler cinsel açıdan faydalı olduğu ispatlanmıştır. Manda yoğurdunu erkek çocuk isteyenlere öneriyoruz. Hastalıklara birebir iyi geliyor. Cinsel gücü de arttırıyor. Biz köyümüzde üç arkadaşımızla birlikte bu işe başladık. Yeterli kaynağımız yoktu. Orköy kanalı ile üçer tane manda aldık. Bize ekonomik bir destek oldu. Ulus Orman İşletmemize müteşekkiriz. Amacımız mandacılığı daha ileriye taşımaktır. Mandacılık başlı başına bir değerdir" dedi.


MANDACILIK SEKTÖRÜ UNUTULMAYA YÜZ TUTTU

Mandacılık sektörünün Türkiye'de unutulmaya yüz tuttuğunu ifade eden Satılmış Furuncu, "Mandacılık sektörü Türkiye'de unutulmaya yüz tutmuş durumdadır. Yetim ve öksüz kalmıştır. Kimsenin yapmak istemediği mesleklerden biri haline gelmiştir. Zor, meşakkatli ama bir o kadar da bilen için değerli bir meslektir. Son yıllarda mandacılık büyük oranda değer kaybetmiş. Bundan 10 yıl evvel bir milyonun üzerinde manda varken, şu an yüz binin altına düşmüştür. Tabi bunda çeşitli faktörlerle birlikte en önemli faktörlerden biri köylerdeki nüfusun azalması ve aşırı göçtür. Tarım sektöründekilerin sanayi sektörüne kaymasıdır. Bu işe gönül vermemizin sebebi kazancından öte sevdiğimiz ve baba mesleğimiz olduğu için çocukluktan bir merakım olduğu için bu işe gönül verdik.

Manda eti çok değerli bir ettir. Özellikle 40 yaş üstü için kolesterol açısından kırmızı et damar sertliğine yol açarken manda etinde kolesterol oranı sıfıra yakın derecede. Yine mandanın sütü yoğurt olarak tüketiliyor. Manda yoğurdunun faydası maksimum derecede yüksektir. Manda yoğurdu çok lezzetli ve daha yağlıdır. Mide rahatsızlıkları ve kalp sağlığı için faydalı. Herkesin daha çok dikkatini çekecek bir özelliği de aile saadeti için manda yoğurdu çok faydalıdır" dedi.



Bu haber 1,095 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,039 µs